Caixa de 12 Moska Torrada Brown ALE

26,00 €
Impostos inclosos

Caixa de 12 ampolles de 33c.l.

Quantitat

Descripció: Cervesa d’alta fermentació (Ale) d’elaboració artesanal no pasteuritzada i filtració natural per decantació en fred.  

Estil : Brown Ale

Composició: Aigua, Malts d’ordi Pale ale, Caramelmalt i Xocolata, Flocs de civada, Llúpols Centenial i Cascade, Llevat.

6 % alc. Vol.   IBU’S 24

Nota de tast:

▪ Cervesa de color caoba fosc amb pocs reflexes ambarins. Transparència baixa degut a la seva densitat i tonalitats visuals. Escuma ataronjada i persistent, densa i suau alhora. Entrada en boca agradable. Bombolla petita i sedosa. Recorregut en boca ràpid sense perdre el cos corpulent. Retronasal de fruits secs amb petits aromes d’avellanes torrades. Final tranquil sense absència exagerada de carbònic. Cervesa ideal per acompanyar carns blanques amb acompanyaments suaus, beixamels, ...

Estil: Cervesa d’alta fermentació (Ale)

Malts: Malts d’ordi Pale Ale, Caramelmalt i Xocolata. Flocs de civada.

Llúpols: Centenial i Cascade.

Fermentació: 5 dies a 19 ºC

Maduració: Condicionada en ampolla a 18 ºC durant tres setmanes.

Temperatura de consum: 8-12ºC

Alcohol: 5 % ABV

Consum òptim: de 2 a 8 mesos després de la data d’elaboració.

Consum preferent: 12 mesos

Nota de tast: Color caoba fosc amb pocs reflexes ambarins. Transparència baixa degut a la seva densitat i tonalitats visuals. Escuma ataronjada i persistent, densa i suau alhora. Entrada en boca agradable. Bombolla petita i sedosa. Recorregut en boca ràpid sense perdre el cos corpulent. Retronasal de fruits secs amb petits aromes d'avellanes torrades. Final tranquil sense absència exagerada de carbònic. Cervesa ideal per acompanyar carns blanques amb acompanyaments suaus, beixamels,..