Caixa de 6 Moska Barrika Sour (col·laboració amb Vinya dels Aspres)

24,00 €
Impostos inclosos

Sour, amb most de garnatxa de Vinya dels Aspres i madurada amb barrica de roure francès. Col·laboració amb la Vinya dels Aspres.

Caixa de 6 ampolles de 37,5 cl 

Quantitat

Descripció: Cervesa d’alta fermentació (Ale) d’elaboració artesanal no pasteuritzada i filtració natural per decantació en fred. Envellida en barrica de fusta >6 mesos i refermentada amb most de Garnatxa

Estil: fermentació mixta

Composició: Aigua, Malts d’ordi Pale Ale, Caramel i xocolata, Flocs de civada, Llúpols Chinook i Cascade Llevat

6,5 % alc. Vol.  EBU’S 22                                                   

Nota de tast: Color caoba fosc amb lleugers tons ambarins. Molt neta i transparent, presenta una escuma ataronjada, densa i persistent. Sorgeixen aromes del propi most de "garnatxa", resultant floral i afruitada alhora. Sensació final de fruits secs i mel. Els tanins del roure francès apareixen en forma de textura vellutada, donant lloc a un pas en boca amb cert volum i persistència. Cos ampli, equilibrat per la seva acidesa, amb un retro gust de fruits vermells i melmelades. Maduració de un mínim de 6 mesos en barriques de roure francès i americà, fent un cupatge entre les diferents barriques a la hora de l’embotellament i provocant la refermentació en ampolla amb most de garnatxa l’Empordà.